Vécsei Réka ezüstje 100 méter mellen

Akt.:
Vécsei Réka ezüstje 100 méter mellen
© Vécsei Réka Fotó: MTI/Krizsán Csaba
Győr – A Győrben zajló 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál negyedik napján egy borsodi lépett fel.

Vécsei Réka az uszodában a leány 100 méter döntőn vehetett részt, ahová a második legjobb idővel jutott be.

A Miskolci Városi Sportiskola sportolója 01:09,40-es időeredménnyel ért célba, vagyis jobbat úszott, mint az előző napon a selejtezőben és az elődöntőben.

De nagy riválisa, az orosz Anastasia Makarova is így tett, 01:08.96-tal csapott célba a magyar sportoló előtt, és ezzel ő lett az aranyérmes. A harmadik helyen a dán Thea Blomsterberg végzett 01:09,83-mal.

Büszke rá

– Mit lehet mondani egy olyan verseny után, amikor Réka betartotta az utasításokat, javított az időeredményén, jól versenyzett, de mégsem nyert? Legfeljebb azt, hogy az orosz riválisa erős volt, megugrott, és elvitte az aranyat. Büszke vagyok rá, nem hibázott, és ennek most egy szép ezüst az eredménye – mondta a döntő után lapunknak Vécsei Réka edzője, Sajgó László.

– ÉM-BCS –


Győr, 2017. július 27. A bronzérmes Molnár Janka a lány 400 méteres síkfutás döntőjének eredményhirdetésén a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) a győri Olimpiai Sportparkban 2017. július 27-én.
Győr - Négy érmet nyertek a magyarok Győrben a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) csütörtöki versenynapján. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapjának beszámolója szerint két-két ezüsttel és bronzzal bővült a hazai éremtermés. Második helyen végzett cselgáncsban a 81 kilog...