PR cikk

2019.11.13. 11:56

Ajándékok férfiaknak: ezeket válaszd karácsonyra!

Most még csak legyintesz, hogy hol van még a karácsony, aztán nem sokkal később azon kapod magad, hogy rohamtempóban próbálod beszerezni szeretteidnek a tökéletes meglepetéseket. Nem túlzás, ha azt írjuk, hogy az egyik legnehezebb feladat a férfiak megajándékozása.

Amíg egy gyermek azonnal kinyilvánítja, hogy mire van szüksége – a nőket pedig könnyen el lehet varázsolni a legapróbb csecsebecsékkel –, addig a férfiak esetében komoly fejtörést okoz a megfelelő ajándék megtalálása. Most összegyűjtöttünk pár tippet, hogy a legjobb ötleted ne a csúnya karácsonyi pulcsiban merüljön ki.

A titok kulcsa: a figyelmesség

A tökéletes ajándék vagy meglepetés soha nem a tárgy vagy a szolgáltatás értékétől függ, sokkal fontosabb a felszín mögött megbújó figyelmesség. Az örömszerzés legfontosabb szabálya, hogy megfigyeljük a másik elejtett mondatait, szófoszlányait vagy egyszerűen csak ismerjük a személyiségét. A szív vágyai tényleg kifürkészhetetlenek, de ha nyitott szemmel járunk, azonnal tudni fogjuk, hogy a szívünknek kedves férfi számára mi okozza az „endorfin többletet.”

A legmenőbb karácsonyi ajándékok férfiaknak

1. A vezetés szerelmeseinek

Ha a hozzád közel álló férfi rajong a vezetésért, akkor tudunk egy extrém lehetőséget, amivel biztosan nem fogsz mellé lőni! Nem is gondolnád, de ma már a gokartozás mellett olyan élményt is biztosíthatsz, mint a tankvezetés.

Első hallásra talán nevetségesnek tűnhet az ötlet, de ha jobban belegondolsz nem sok hangulatosabb vezetési lehetőség létezik. Természetesen az exkluzív élményhez borsos összeg társul, de ilyenkor azonnal szóba jöhet a családtagok bevonása, a pénz közös „összedobása.”Lehet, hogy éppen te fogod őket megkímélni a további fejtöréstől!

2. A stratégáknak

Ha a kedvesed, az édesapád vagy a legjobb fiú barátod kifejezetten szereti a fejtörős thriller filmeket/sorozatokat, vagy csak egyszerűen az a karakter, aki mindig mindent előre kitalál, akkor a szabaduló szobánál aligha találhatsz jobb ajándékötletet. A népszerű játék térnyerése óta már számtalan hely és pálya közül válogathatsz, ezáltal teljesen személyre szabható. De mi az, ami még ennél is jobb? A legtöbb cégnél 5-6-an is részt vehettek a buliban, így nemcsak egy egyszerű fejtörő, hanem egy közös élmény is, ahol összegyűlhet a család, vagy a baráti társaság – kezdődjön a játék!

3. A művészlelkeknek

A szenzitívebb férfiak a legtöbb esetben rajonganak a művészetekért, és ugyan ha a szakmájuk kifejezetten nem is ebben teljesedik ki, mégis imádják használni a jobb agyféltekéjüket. Az ilyen esetekben érdemes fontolóra venni az élményfestés ötletét, ahol profi instruktorok segítségével bárki megfestheti a kedvenc festményének másolatát. Az alkotás és a „műhelyben” eltöltött percek biztos, hogy egy életre szólnak majd, pláne, hogyha pár óra alatt egy kicsi Dalí, Van Gogh vagy Picasso kerül velünk szembe.

4. A divatguruknak

Napjainkban egyre több férfi törekszik a minél igényesebb megjelenésre, a nők legnagyobb örömére. Vannak, akik az ingekért, a különböző mintájú vagy anyagú csokornyakkendőkért rajonganak, de egyre többet találkozhatunk a sportcipők szerelmeseivel is, akik egészen fanatikusként gyűjtik egy-egy márka legkülönlegesebb darabjait.

Bármelyik stílusról vagy brandről legyen is szó, nem kell mindig túlgondolni a dolgokat – irány a férfi szívének legkedvesebb bolt! Ha nem tudsz dönteni egy ajándékutalvánnyal is bebiztosíthatod magad. Aranyszabály: a pasik ugyanúgy tudnak rajongani a kiegészítőkért, mint a nők, ezt soha ne felejtsd el!

5. A figyelmes apróságok kedvelőinek

Az életünk legjelentősebb állomásairól mind őrizgetünk valamit. Egy tengerparti kavics, az első randiról megmaradt mozispohár, de egy kiszárított falevél is jelentheti az egész világot, hogyha az apróság az életünk egy mérföldkövét jelképezi. Mindenki szereti megőrizni az emlékeket, főleg akkor, ha ezt egy kreatív és egyedi ajándékötletként nyújtjuk át a másik számára.

A hobbiboltok tele vannak a decoupage-hoz szükséges eszközökkel, amelyekkel személyes képekből készített ajándékdobozt, füzetet, fényképalbumot, de gyakorlatilag bármit készíthetsz. A határ a csillagos ég, na meg a kreativitásod!

Az ajándékhoz vezető út: a kapcsolat

A férfiakat ugyan nem egyszerű feladat meglepni, de ha sikerül, akkor biztosan látni fogod a szemükben a gyermeki öröm csillogását. Ahhoz, hogy egy felejthetetlen pillanatot okozz, engedd el a görcsösséget, és annak a gondolatát is, hogy valami grandiózusra van szükség. Az ajándékhoz vezető út mindig többet megmutat, mint maga a célállomás – keresd az egyszerűt, a tisztát, ami mögött ott lapul a kapcsolat.

(PR cikk)

 

 

 

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!