Gazdit keresünk

2019.05.07. 16:05

Újabb három miskolci kutyus keres új otthont

Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Az állatok koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz.

Az örökbefogadás költsége: 4 000–12 000 forint. Érdeklődni a 46/345103-as telefonszámon lehet hétköznap 8:00 és 15:30 óra között.

Rexi

Rexi tízéves, nagyobb testű, németjuhász-jellegű kan. Kedves és nyugodt öregúr, bármilyen család mellett hűséges társ lehetne. Kedveli, ha sétálni viszik, pórázon nem húz. Szereti más kutyák társaságát, és az emberekkel szemben végtelenül ragaszkodó.

Beni

Beni egyéves keverék kan. Uralkodó egyéniség, megköveteli a figyelmet mind ebtársaitól, mind az emberektől. Nagy csínytevő, hódító, és szereti, ha feladatokat kap. Inkább egyedüli kutyának, nagyobb gyermekek mellé ajánlott kertes házba, amit szívesen őrizne.

Sába

Sába hároméves, nagy testű, németjuhász-jellegű szuka. Rengeteget szenvedett eddigi élete során, ezért bizalmatlan, félős, ám hálás eb. Hét kiskutyájával együtt került be a gyepmesteri telepre az Egyetemvárosból. Nem fér hozzá kétség, hogy egy kedves, türelmes gazdi megtörné nála a jeget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában