Vászonfotó az ötlettől a megvalósulásig

Vászonfotó az ötlettől a megvalósulásig
Ki ne gondolkodott volna már azon egy-egy jeles nap közeledtével, hogy mivel lephetné meg a barátját, a gyerekét vagy éppen az anyukáját. Sokszor szeretnénk valami nagyon személyeset és kreatívat adni, de aztán vagy az ötlet nem jön, vagy végül a kivitelezés nehézségeitől és időigényességétől riadunk vissza. Íme, egy nagyszerű meglepetés ötlet, amely pofonegyszerűen megvalósítható.

A vászonkép készítés divatos, jópofa és igen személyes dolog. Egy-egy szép képpel könnyedén széppé és otthonossá lehet varázsolni egy szobát. Ráadásul, egy-egy ilyen ajándékban van törődés és szabad teret enged a fantáziánknak, hiszen mi választjuk ki a megajándékozni kívánt szerettünk kedvenc mesefiguráját vagy éppen azt a közös nyaraláson készült fotót, ami mindig a kedves emlékeket idézi.

Mivel ez nem olyan, mint egy műszaki cikk vagy egy akármilyen tömegtermék megvásárlása, ezért különösen fontos, hogy hozzáértő, jó kezekben legyen a kivitelezés. Itt nincs helye hibának, nem lehet sötét a kép, nem lehet homályos, zavaros vagy pöttyös. A Vászonkép Szalon munkatársai ezt pontosan tudják, ezért nagy hozzáértéssel és különös gonddal ellenőrzik a hozzájuk beérkezett fotókat és készítik el a vászonképeket. Mivel ez egy igen személyes ajándék, a vállalat fontosnak tartja, hogy ügyfeleik ne ütközzenek automatizált rendszerek falaiba, így mindent emberek végeznek náluk.

A vászonkép megrendelés – kivitelezés folyamata egyszerű. A megrendelés beérkezését követően mindenki kap egy visszaigazolást, amely arról tartalmaz információkat, hogy hogyan kell elküldeni a képet, melyet a vászonnyomaton szeretne viszontlátni. Amint ez a kép megérkezik, a munkatársak ellenőrzik a fotó minőségét, felbontását és az egyéb technikai tulajdonságait, majd egy számítógépes programban készítenek egy nézőképet, amelyet elküldenek a megrendelőnek. Kérdések és változtatási kérések esetén természetesen van lehetőség még módosításra. Amennyiben minden optimális és az illető jóváhagyja a tervezetet, akkor a képet még aznap festővászonra nyomtatják. Következő nap reggel, egy kis száradás után összeszerelik a képet, a vásznat egy keretre, vagy más néven rámára feszítik. Amint elkészül a termék, a megrendelő értesítést kap, és az előzetes kérésnek megfelelően vagy személyesen veheti át a képet, vagy pedig futár szállítja ki azt.

Az egyik legjobb dolog az egészben pedig az, hogy szinte semmit sem kockáztat a megrendelő, hisz a Vászonkép Szalon nagy hangsúlyt fektet az ügyfélbizalom kiépítésére, ezért magára a vászonfotóra és szállítására is garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelő úgy érzi, hogy mégsem azt kapta, amit kért, amire számított és nem tetszik neki a választott kép vászonfotón, vagy véletlenül megsérül a kép szállítás közben, akkor díjmentesen újat készítenek helyette.

– PR cikk –

Címkék: