Vasvári: kevesen is sokra vihetik…

A Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata szombaton hazai pályán kezdi – a lebonyolítás következtében – hosszúnak ígérkező bajnoki menetelését.

Így már a Nádudvarral szembeni összecsapáson is a győzelem érdekében töri magát Rácz Sándor együttese, amely az alapszakasz végén olyan helyet próbál megcsípni, amely felsőházi tagságot ér – magyarán a rájátszásban megúsznák a kiesés elleni harcot. Ehhez a tíz gárdát felvonultató mezőnyben az első öt pozíció valamelyikét kell megszerezni.

Nos, ketten bizonyosan nem segíthetnek eme küzdelemben. A jobbszélső Fedor Miklós ugyanis magasabb osztályba lépett, a második vonalban szereplő Balasagyarmathoz szerződött. A másik távozó Bálványkövi Attila, aki a Dunántúlon vállalt munkát. Fedor posztján bevethető lesz az új szerzemény, a Nyíregyházáról érkező Pisák Tibor. Ugyancsak a megyeszékhelyről igazolták Babidorics Bencét, ő irányítóként és átlövőként egyaránt harcba dobható. A szakmai stáb tizenhárom fős kerettel számolhat, ami nem éppen „vastag” létszám, mindazonáltal jó képességű játékosok alkotják a Tiszavasvárit, akik képesek lehetnek maradandót alkotni.

– Koncz Tibor –