Bulvár, celeb

2011.06.20. 19:01

Fel sem ismerni a Harry Potter csúnyácska sztárját

<p>A Harry Potter filmek&nbsp; Ginny-jére egy nem túl vonzó kislányként gondolunk. Legalábbis eddig, ugyanis Bonnie Wright színésznő mostanra dekoratív nővé érett.</p>

A varázslós filmben Harry Potter csajaként (is) felbukkanó Bonnie Wright a Haute Muse magazin címlapján mutatja meg, többé nem kislány már. A Harry Potter és a halálereklyéi II után sem kell Bonnie Wright nélkül létzenünk, a dögös vörös ugyanis egy független filmben, a Philosophers-ben fog feltűnni.

Korábban így mesélt a készülő filmről: – Jakartában, Indonéziában forgatjuk a filmet, ami egy nemzetközi suliban, a filozófia osztályról fog szólni. Egy váratlan fordulatnak köszönhetően viszont egy pszichológiai thriller kerekedik a történetből. A karakter, akit alakítok egy igazi trendi és szókimondó csaj, ellentétben a Potteres Ginny-vel – mondta Bonnie Wright.

Bonnie, aki a Twilight sztár, Jamie Campbell-Bower-rel jár így folyatja: – Mindig is inspiráltak az olyan nagy színésznők, mint Cate Blancehett, vagy Nicole Kidman, különösen a Moulin Rouge-ban, de soha sem szerettem volna utánozni őket. A magam útját szeretném bejárni – vallott Bonnie.

Mielőtt azonban Bonnie-t más filmekben láthatnánk, marad a Harry Potter utolsó része, amiben a címszereplő Potter feleségeként és közös gyermekeik, James, Albus és Lilly anyjaként végleg búcsút vesz a szemüveges főszereplőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!