Vasúti pályaudvart épített a kertjébe

Vasúti pályaudvart épített a kertjébe
A vonatrajongó férfinak szinte az egész kertjét egy vasúti pálya foglalja el, állomással, hidakkal, vízeséssel és ici-pici peronon várakozó utasokkal.

Van egy ikerház Észak-Hykehamban (Lincolnshire), ami valószínűleg minden vasúti rajongó paradicsoma. A házat egy öregúr lakta, aki évtizedes munkával felépített egy vasúti pályát, s minden velejárót, de olyan alapos, apró munkával, hogy még a sokat látott terepasztal rajongók is elcsodálkoztak. A öregúr, Mo Reynolds nemrégiben elhunyt, s most árverésen kínálják eladásra a házat.

A 35,5 millió forintnak megfelelő összegért árult házból csak a terepasztal ér közel fél millió forintot.


Nézze meg a képeket >>>

A miniatűr hálózaton dízel-és gőzmozdonyok is “futnak”, a peronon utasok várnak, és vannak kézzel készített precíz pályafenntartó munkások is. Az évek alatt a pályaudvar mellé egy kirakodóvásárt is épített Mo Reynolds, ahol régi ruhába öltöztetett esernyős nők és elegáns urak sétálnak a pavilonok között. A Daily Mail brit hírportálnak az elhunyt öregúr szomszédja mesélt arról, hogy a férfi naponta több órát eltöltött remekműve finomítását, újabb és újabb bábuk elhelyezésén.
– MON –
hirdetés


hirdet�s