Vasas vs. DVTK – Belépők Újpestre, megváltozott a vendégszektor

Akt.:
A vendégszektor átkerült a szemközti oldalra Újpesten, így vasárnap onnan szurkolhatnak a diósgyőri fanatikusok
A vendégszektor átkerült a szemközti oldalra Újpesten, így vasárnap onnan szurkolhatnak a diósgyőri fanatikusok - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A Diósgyőri VTK a Vasas vendégeként kezdi a bajnokságot vasárnap, 17.00-tól Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban.

A mérkőzésre a DVTK szurkolói 993 belépőt kaptak találkozóra, a vendégjegyek egységesen 1200 forintba kerülnek. A mérkőzés helyszíne a Vasas ideiglenes otthona, az újpesti Szusza Ferenc Stadion lesz.

Megváltozott a vendégszektor

Fontos változás a diósgyőri szurkolók számára, hogy az újpesti stadion átalakítása miatt a vendégszektor és a hazai ultraszektor helyet cserélt, így a DVTK szurkolói ezúttal a főtribün jobb oldalán lévő kapu mögötti C lelátóról szurkolhatnak.

Belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig Miskolcon, a Szinvaparkban található DVTK Shopban lehet megvásárolni munkanapokon 12-18 óráig, szombaton 10 és 16 óra között.


Ön szerint mi lesz a Vasas vs. DVTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

ujpest_stadion

Budapesten is megvásárolhatóak

Jegyelővétel helyszíne Budapesten: 1139 Budapest Fáy út 58. (a Forgách utca és a Hajdú utca sarkán a pályán kívüli külső pénztárkonténerben).

Július 15-ig az alábbi időpontokban:

  • munkanapokon: 9 és 12 óra között valamint 17 és 20 óra között
  • szombaton: 9 és 12 óra között

A mérkőzés napján 15 órakor nyitnak ki a Szusza Ferenc Stadion vendégpénztárai. További jegyinformációk a DVTK honlapján találhatók.