Vasárnap rendezik a Fűzy Ákos-Tapodi Péter emlékmérkőzést Győrben

Vasárnap rendezik a Fűzy Ákos-Tapodi Péter emlékmérkőzést Győrben
Vasárnap rendezik a Fűzy Ákos-Tapodi Péter emlékmérkőzést Győrben - © Fotó: MTI | Krizsán Csaba
Budapest/Győr, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – Vasárnap a győri egyetemi csarnokban rendezik meg a Fűzy Ákos-Tapodi Péter emlékmérkőzést, amelyen a házigazda CMB Cargo-UNI Győr női kosárlabdacsapata a szlovák MBK Ruzomberokkal találkozik.

A 18.30 órakor kezdődő összecsapás szünetében adják át a 2014/15-ös szezon legeredményesebb utánpótlásedzőjének járó Tapodi Péter-, valamint a legeredményesebb utánpótlás játékosnak járó Fűzy Ákos-vándorserleget.

A klub tájékoztatása szerint délelőtt 11 órától a juniorok számára rendeznek emléktornát a Széchenyi Kosárlabda Akadémia, az MTK és a szlovák Samorin részvételével.

Az eseményre a belépés ingyenes, ugyanakkor a szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy egy labdát vigyenek magukkal, ezeket karácsony előtt a csapat tagjai a győri óvodák között osztják majd szét.

Az emlékmérkőzést harmadik alkalommal rendezik meg.

Két éve, 2013. szeptember 7-én az akkor még HAT-AGRO UNI Győr néven működő csapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál összeütközött egy személyautóval. A balesetben Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen meghalt, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, több játékos pedig súlyosan megsérült.

– MTI –Sporthírek


hirdetés


hirdet�s