Vasárnap adnak-vesznek a mamák

Bababörze
Bababörze
Nyíregyháza – A Kelet börzén újra pult mögé állhatnak az eladóvá avanzsált szülők.Még lehet asztalt foglalni az április 1-jei 5. Kelet Babaruha-és Kellékbörzére.

Még lehet asztalt foglalni az április 1-jei 5. Kelet Babaruha-és Kellékbörzére. A rendezvényen minden a babákról és a mamákról szól, az esemény az elmúlt esztendők alatt igazi családi eseménnyé nőtte ki magát.

Nemcsak a használt ruhák között lehet válogatni, szép számmal lesznek új babatermékeket kínáló kereskedők is a Bujtosi Szabadidő Csarnok három szintjén. Mindenki megtalálhatja a kicsinyeknek s a család pénztárcájának leginkább megfelelő ruhákat, kiscipőket, babakocsit, játékokat. 

A rendezvényre kilátogató pocakos kismamák az idei tavaszi-nyári divatkollekciókból láthatnak ízelítőt, ezeket a ruhákat meg is vásárolhatják a kiállítóknál. Természetesen ők is találhatnak használt ruhákat is, ezeket ugyancsak érdemes végignézni.

Tudnivalók a Kelet Babaruha-
és Kellékbörzérõl

Idõpont: 2007. április 1. 8.30-15.30
Helyszín: Bujtosi Szabadidõ Csarnok Nyíregyháza
Programok: kismama és gyermek divatbemutató, gyermektánc-show,
babahordozó kendõ bemutató, sminkkalauz, mesefilmvetítés,
arcfestés, játszóház, kóstolók,
babakötvény kötési lehetõség
Infovonal: 30/2056071

Jön a jó idő, egyre melegebb lesz a babakocsi a gyerekeknek, ajánlott egy pillantást vetni a barahordozó-kendő bemutatóra is. Ezekben a természetes anyagokból készített alkalmatosságokban kiválóan meg lehet nyugtatni, ringatni a mégoly mozgékony apróságokat is.

A börze ideje alatt lehetőség nyílik babakötvény-kötésére is, így a mamák megspórolhatják a bankban való sorbanállást. Akit komolyan érdekel a lehetőség vasárnap vigye magával a szükséges dokumentumokat.

– Pók Viktória –