Vasárnap a Sportcentrumban úszhatunk

Vasárnap a Sportcentrumban úszhatunk
Vasárnap a Sportcentrumban úszhatunk
Tiszaújváros – A Jabil 3 próba szabadidősport eseménysorozat június 15-én, vasárnap, az úszással folytatódik. A májusi kerékpározás utáni második pontgyűjtő lehetőségnek ezúttal is a tiszaújvárosi Sportcentrum fedett uszodája ad otthont.

A TVK-Mali Triatlon Klub által rendezendő eseményre 6.30-tól 9 óráig lehet díjtalanul jelentkezni a helyszíni regisztrációs irodában. Akinek már van próbafüzete, az feltétlenül vigye magával a regisztrációhoz. A 400 méteres kispróba 3, míg az 1000 méteres nagypróba 5 pontot „hoz a konyhára”. Fontos információ, hogy a regisztráció sorrendjében beosztott futamok már 8 órakor elkezdődnek. A próbát teljesítők – a partot érést követően – emblémázott törülközőt kapnak ajándékba. A helyszínen kisorsolnak még próbázó Jabil-dolgozók és a lakosság között egy-egy fürdőköpenyt és két-két darab emblémázott hátizsákot is.

Irány a Berlin Maraton!

A folytatásban augusztus 8-án, pénteken a futásé lesz a főszerep, a hagyományos Jabil 1/3 Maratonon, ahol 3,5 és a 14 km-es távok közül lehet majd választani.

A legalább 15 pontot kiérdemlők joggal pályázhatnak a majd a fődíjra, mely nem más, mint szeptember 26-29. között két darab, egy személyes, 4 napos utazás (3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval, reptéri transzfer) Európa egyik legnagyobb utcai futóversenyére, a Berlin Maratonra!

További információ kérhető a rendező TVK-Mali Triatlon Klubban, a 49/540-094-es telefonszámon, vagy a tvkmali@triatlon.t-online.hu e-mail címen, de a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon is lehet tájékozódni a részletekről.