Friss hírek

2010.06.17. 11:14

Győrben találkoznak a polgármesterek

<p>Győrben tartják idén a Megyei Jogú Városok Szövetségének nyilvános közgyűlését. A két napos gyűlésén a nagyvárosok polgármesterei helyzetbemutató tájékoztatást adnak a miniszterelnök és a kormány tagjai számára az önkormányzatok helyzetéről, és a működéssel összefüggő legfontosabb problémákról.</p>

Szó lesz kulturális, szociális ügyekről, az oktatás és egészségügy aktuális helyzetéről a megyei jogú városokban és pályázati lehetőségekről is - tájékoztatott Domanyik Eszter a győri önkormányzat sajtószóvivője. A közgyűlésen, mely pénteken délután egy órakor kezdődik a Polgármesteri Hivatal dísztermében, az ülésen bárki részt vehet.

A 23 megyei jogú város polgármestere mellett a találkozó meghívott vendégi között szerepel Pintér Sándor belügyminiszter, Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter, Halász János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium parlamenti államtitkára, Tállai András a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkár és Varga Mihály Miniszterelnökséget vezető államtitkár is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!