Sport

2012.05.26. 21:51

Fegyelmezett „Chelsea” taktikával győzött Varbó

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjának 27. fordulójában két mérkőzést játszottak szombaton.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjának 27. fordulójában két mérkőzést játszottak szombaton.Rudabánya – Garadna 1-2 (1-1)

Kurityán, 50 néző. V.: Boncsér.

Rudabánya: Keller - Doma (Bozó), Szajkó, Karajz, Kovács S., Takács (Siteri), Kovács D., Fecsó (Sápi), Babik (Kliska), Galyas, Stieber. Edző: KOvács Gyula.

Garadna: Hidi - Szászfai, Sárvári, Csombor, Kótai, Gresó (Litvin), Kocsis, Krajcz, Burnóczki (Kiss), Bodnár (Bertalan), Dávid (Szaniszló). Edző: Berencsi László.

G.: Kovács D., ill. Gresó, Dávid. Jók: senki, ill. Gresó, Csombor. Ifi.: 9-2.

Kovács Gyula: - Kiegyenlített küzdelemben a végére elfáradtunk. Nem tudtuk hozni az eredményt.

Berencsi László: - Nehezen találtuk meg a pályát, majd a győzelemhez vezető utat. Két elletétes félidő alapján a helyzeteket jobban kihasználtuk. Sok sikert Rudabányának.

Varbó – Szendrő 1-0 (1-0)

Varbó, 100 néző. V.: Nagy F.

Varbó: Kiss Cs.(Éliás) - Szőke, Bencs (Fodor), Dienes L., Kiss T., Lubai, Bak, Kalász, Cseh, Szabó, jakab. Edző: Veres Imre

Szendrő: Mida - Váradi, Hegedüs, Bárczi, Bitó, Lakastos, Beri, Ádám, Pusi, Kálló, Molnár (Fülöp). Edző: Rémiás István.

G.: Bak. Kiállítva: Bak (89.), ill. Mida (a lefújás után).

Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi.: 0-2. 

Veres Imre: - Csapatom a mai rangadón fegyelmezett „Chelsea” taktikával egy jól és szervezetten játszó ellenfelet győzött le.

Rémiás István: - 25 percet vártunk a hazai csapat játékosaira, míg elkezdődötta mérkőzés. Ezután jött a fekete leves. A hazai csapat a játékvezető hathatós segítségével mindent megtett ami nem a futball. Sajnálom, hogy a sípos jogos 11-est és szabályos gólt nem adott meg. Még ilyen gyenge játékvezetői ténykedést nem tapasztaltam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!