Helyi közélet

2015.06.18. 08:59

Egy átjavított fecniért kértek el 3760 forintot

Miskolc - Olvasónk kicsit kiakadt a kéményseprőkre, mivel egy hibajavítóval korrigált apró papírdarabért számoltak fel neki 3760 forintot. <span id="fbPhotoSnowliftCaption" class="fbPhotosPhotoCaption" tabindex="0" data-ft="{&quot;tn&quot;:&quot;K&quot;}"></span>

Miskolc - Olvasónk kicsit kiakadt a kéményseprőkre, mivel egy hibajavítóval korrigált apró papírdarabért számoltak fel neki 3760 forintot.

"Erre gondolok mikor legális pénzbehajtásról beszélek, és még arra sem voltam képesek, hogy új dátummal nyomtassanak papírt jó lesz a régi hibajavítózva és átírva. A kérdésre, mi lesz ha egy ellenőr azt mondja, hogy mi írtuk át, ááá ott a számla illetve a munkalap. Persze mondja, ő közben tölti a munkalapot és már mondja, hogy 3760Ft lesz. Miközben én nem mondtam, hogy nekem van otthon készpénzem, amivel rendezhetem majd a számlát. Mondom nem kellene egy hivatalos értesítő arról, hogy ekkor és ekkor kéményseprő fog jönni ebbe az utcába jó lenne otthon tartózkodni valakinek? A válasz: csak akkor hagyunk értesítőt, ha nincs otthon senki. A munkalapra visszatérve itt két kémény kiseprése plusz pénzbe került volna, meg se mertem kérdezni, hogy mennyi a mennyi. Szóval röviden, gratulálni tudok, aki kitalálta ezt a felügyelet nélkül futó pénzbehajtást, zsákmányoljuk ki akit kilehet. Éljünk jól, más meg azon gondolkozzon, mit fog enni hónap végén, mert van aki legálisan elveszi a pénzét olyanra, amire max és most a munkalap tetején olvasható részt idézem: 4 évenként van szükség. Mindenkinek további szép napot."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában