Várjuk a szavazatokat: a hermanosok is kattintsanak!

Akt.:
Illusztráció - Várjuk a szavazatokat: a hermanosok is kattintsanak!
Illusztráció - Várjuk a szavazatokat: a hermanosok is kattintsanak!
Miskolc – Aki eddig nem szavazott, tegye meg! Hiszen ezzel győzelemre segítheti iskoláját.

Vajon melyik két intézmény nyeri el a „Megye legjobb iskolája” kitüntető címet? Ezt kérdeztük szeptember végén is, amikor elindítottuk játékunkat portálunkon. Azóta özönlenek a szavazatok az általános és a középiskolákra egyaránt. Túl vagyunk a 21 ezredik kattintáson is, és most úgy tűnik, a lista élére került iskolák stabilan tartják magukat, bár a különbség nem óriási közöttük. Épp ezért még van remény, jó szervezéssel, összefogással bármelyik iskola az élre törhet.

A középiskolák versenyében hosszú ideje a miskolci Herman Ottó Gimnázium a harmadik helyen áll, jelenleg 1344 szavazattal. De mint kiderült, az iskola folyamatosan dolgozik azon, hogy a rejtett szavazótábort is felkutassa.

Mattyasovszkyné Lipták Éva, a gimnázium igazgatója portálunknak elmondta: amikor elkezdődött a játék, az iskolarádión keresztül tájékoztatta a diákokat, és kérte őket, hogy szavazzanak. A felhívást az e-naplóra is feltették, így a szülők is kedvet kaphattak a játékhoz. Nemrég érettségi találkozókat rendeztek a volt diákok az iskolában, ami kiváló alkalom volt arra, hogy ők is hasznos információkhoz jussanak a szavazással kapcsolatban. Hiszen közülük sokan már nem Miskolcon élnek, így játékunkról sem tudtak. És van még egy titkos fegyvere a Hermannak. Kattintásra szeretnék buzdítani a spanyol két tannyelvű partneriskolákat. Ha ez sikerrel járna, szavazatuk száma akár meg is duplázódhatna.

Mindenki szavazzon!

Elsősorban persze az igazgató a jelenlegi hermanos diákokat és azok szüleit bátorítja szavazásra. A számokból ugyanis az derül ki, hogy még nem kereste föl mindenki portálunkat, és nem kattintott a Hermanra. Ezt még bárki megteheti, hiszen játékunk október 24-éig tart. Minden szavazat számít, mert a verseny végén valószínűleg kiélezett harc várható.


Itt lehet szavazni az iskolákra!


Szavazás – Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?

Szavazás – Melyik középiskolát tartja a legjobbnak a megyében?Várjuk a szavazatokat, a Jókai is a legjobbak között

Miskolc – A diákok ismerősének az ismerőse is a Jókaira szavazott.

A legjobb iskolák máris az élen

Miskolc – Napról napra egyre többen szavaznak kedvenc iskolájukra, játékunk félidejében több mint 19 ezren kattintottak valamelyik intézményre. Még mindig keressük a megye legjobb iskoláit, úgyhogy érdemes bekapcsolódni játékunkba.

Iskolák versenye: 20 ezernél is több a szavazat

Miskolc. A húszezret is meghaladta a szavazatok száma a Borsod Online-on folyó versenyben, amelyben a megye legjobb iskoláit keressük.

Izgalmasan alakul az iskolák közötti verseny

Szerencs – Félidejéhez érkezett játékunk, izgalmas verseny alakult ki az élen.

A megye legjobb iskolája – Reggel, délben és este is szeretünk szavazni

Miskolc – A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.

A Földes sokáig vezetett, most a második helyen

Miskolc – A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

A megye legjobb iskolája – Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is

Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Parasznyán is sokan kattintanak az iskolára

Miskolc – Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

A megye legjobb iskolája – Az Avastetői és az Árpád Vezér az élen

Miskolc – Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Még keressük a legjobb iskolákat

Miskolc – Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

A megye legjobb iskolája: Átrendeződés az élen – minden kattintás számít!

Miskolc – Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Minden szavazat számít, a te iskolád is győzhet!

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb iskoláját

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Egy gépről természetesen csak egy szavazat jöhet

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.