BOON Sziréna

2010.05.04. 17:14

Sajószentpéteri bevásárlókocsi hekkerek

<p>Sajószentpéter - Minden ügy fontos! Szó szerint apró, de annál bosszantóbb probléma, ha a bevásárlókocsiban marad a fémpénz. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse csalás miatt folytat eljárást.</p>

A nyomozás adatai szerint az egyik sajószentpéteri élelmiszerbolt előtt sorakozó bevásárlókocsikról sorozatban az akkor még ismeretlen elkövetők eltávolították azokat a csatlakozó részeket, amelyek összekötik a guruló eszközöket, illetve segítségükkel kivehetőek a forintok. Ezek hiányában az esetenként 10-20 forintos érmék a kocsiban ragadtak, a vásárlók pedig nem juthattak tulajdonukhoz. A tettesek pedig egy alkalmas eszközzel kiszüretelték a fémpénzeket.  

A Sajószentpéteri Rendőrőrs nyomozóinak két férfi került a látókörébe, így az ügyben további nyomozati cselekmények várhatóak - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!