Várhidi elégtételt vett, Donadoni törheti a fejét

Várhidi Péter
Várhidi Péter
Vezető hírként tálalja az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hivatalos honlapja csütörtökön a magyar válogatott Olaszország elleni 3-1-es szerda esti győzelmét.

A cikk szerint Várhidi Péter szövetségi kapitány elméleti felkészültsége is hozzájárulhatott az olasz válogatott elleni sikerhez, hiszen a tréner korábban évekig olasz bajnoki mérkőzések szakkommentátoraként is dolgozott.

A tudósítás idézi a magyar szövetségi kapitányt: “Mindig is mondtam, hogy a megfiatalított keret miatt türelemre van szükség, s most bebizonyosodott, hogy mennyire elszántak, lelkesek és ügyesek a tanítványaim” – fejtette ki a régóta a kritikák össztüzében lévő Várhidi, aki számára elégtételt jelentett a szenzációs siker.

“Nem vártam könnyű mérkőzést, s mivel csak most kezdtük a felkészülést, így a második félidőben bizony akadtak kondicionális problémáink. Ennek ellenére természetesen sokkal jobb futballt vártam a csapatunktól. Még nem tudom, hogy átalakítom-e a keretet, ezt még át kell gondolnom” – nyilatkozta Budapesten Roberto Donadoni, az olaszok szövetségi kapitánya.

Kapcsolódó anyagok: