Helyi közélet

2011.06.02. 15:45

Halálos baleset a 37-es főúton

<p>Halálos közlekedési baleset történt a 37-es számú főúton csütörtökön délután a taktaharkányi elágazás közelében.</p>

Elsődleges és a helyszínen szerzett információink szerint egy Peugeot haladt Miskolc irányába, amikor eddig ismeretlen okok miatt a jobb oldali útpadkára lehaladt a vezető. Az útpadkán irányíthatatlanná vált a jármű, és átsodródott a szemközti sávba, ahol egy Suzuki Wagon R haladt szabályosan. A két gépjármű frontálisan ütközött, a Wagon R az útpadkán keresztben landolt, míg a másik gépjármű az árokban állt meg a tetején.

A Suzuki eleje teljesen "eltűnt" az ütközés során, így összegyűrődött az utastér is, amibe beszorultak a súlyosan sérült utasok. A teljesen összeroncsolódott Suzukiból a Szerencsi Tűzoltóság munkatársai feszítővágókkal szabadították ki a sérülteket. A mentés során kiderült, hogy az anyósülésen utazó idős hölgy a helyszínen életét vesztette. Az autó vezetője és a hátsó utas súlyosan sérült, míg a másik jármű vezetője is hasonlóképpen járt. Őket kórházba szállították a mentők. 

A 37-esen az érintett útszakaszt teljes szélességében le kellett zárni a helyszínelés idejére. A baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában