Varázslatos videón a miskolci adventi fények

Akt.:
Varázslatos videón a miskolci adventi fények
Varázslatos videón a miskolci adventi fények
Miskolc – A hétvégén felkapcsolták az ünnepi díszkivilágítást Miskolc belvárosában, és elkezdődött a karácsonyi vásár is. A látvány varázslatos, a hangulat meghitt, már csak egy kis hó hiányzik a tökéletes adventi atmoszférához. Mindenképp megéri egy kört tenni a főutcán!


Fotók: Ünnepi gyertyaként ragyogott a Diósgyőri vár

Miskolc – Látványos díszkivilágítást kapott a Diósgyőri vár az első adventi gyertyagyújtáson. A vár első tornya színes ünnepi gyertyaként világította be az éjszakát, és sokak nem kis meglepetésére, a gyertya lángját még tűzcsóvák is idézték.

A Télapónak a gyerekek megírták a kívánságlevelet

Miskolc – Advent első hétvégéjére elkészültek az adventi koszorúk és vasárnap este felgyulladt az első fény.

Fotók: Ünnepi fénybe borult Miskolc belvárosa

Miskolc – Rengetegen gyűltek össze vasárnap Miskolcon, a Városház téren, hogy tanúi legyenek, amikor karácsonyi fénybe borul a belváros, és Miskolc adventi koszorúján meggyújtják az első gyertyát.

Idén is jár az adventi villamos Miskolcon

Miskolc – Miskolcon az idei adventben hagyományosan újra elindul a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett adventi villamos, melyet negyedik éve készítenek lelkesen a közlekedési vállalat dolgozói.

Videó: Miskolcon a lappföldi Mikulás

Miskolc – Ki szeretne találkozni Joulupukkival, a lappföldi Mikulással? Nem kell messze utazni, hiszen december 20-ig Miskolcon van, a miskolctapolcai Avalon Parkban megtalálható.