Varázslatos illatok

Akt.:
Varázslatos illatok
Az emberek többségének nem csak egy kedvenc illata van. Ha csak a parfümökre gondolunk, ott sem kizárólag egy illatot kedvelünk. Nincs ez másként a természetes illóolajokkal sem. Sokan szeretik kombinálni a különböző illatokat, de keveseknek sikerül kikeverni egy igazán harmonikus kompozíciót.

Éppen ezért az Aromax illatmesterei kifejlesztettek néhány igazán inspiráló és üdítő illatkeveréket. Így született meg a Napfelkelte, az Indián nyár, az Ébredő erdő, a Lakatlan sziget és a Titkok kertje elvarázsoló illata. Ezek mindegyike csak természetes illóolajokat tartalmaz, így aromaterápiás célra is kitűnő.

A Napfelkelte illatkombináció a narancs és az ilang-ilang olaj elegyével varázsolja a napkelte hangulatát az otthonunkba. Mint a lágyan libbenő függönyön átütő napsugarak, és az abból felszálló tiszta, friss illat. Narancsolaj: az egyik legjobb természetes stressz oldó illóolaj. Ilang-ilang olaj: Az ilang-ilang a szerelem virága, illata kellemesen édes, nyugtat, ellazít.

Az Indián nyár egy kellemes, napsütötte őszi napot idéz, melyben még érződik valamicske a nyár hevéből, de már elkezdte átadni a helyét az ősz színeinek és hangulatának. Ez mind köszönhető az összetevők kombinációjának, melyben a borókaolaj friss, fás illatot áraszt.
Ez segít leküzdeni a szorongást, a feszültséget és a stresszt. A grapefruitolaj ellazítja az érzékszerveket és felfrissíti a fáradt idegrendszert. Illatát tekintve pedig mondhatni legális, vény nélküli antidepresszánsként is hat. Végül a mandarinolaj az előbbiekhez hasonlóan oldja a szorongást, így tesz derűssé, nyugodttá, ezen felül pedig remek ellenszere a stressznek.

Az Ébredő erdő egy madárcsicsergős, nyugtató, de mégis simogató érzést kelt a használóban. Mindhárom összetevője nyugtatólag hat a stresszes, fáradt idegrendszerre, segít ellazulni és a meditatív befelé fordulásra is jótékonyan hat. Ez a három összetevő pedig az erdeifenyő olaj, cédrusolaj, grapefruitolaj.

A Lakatlan sziget egy valódi szabadságot biztosító, nyugalmat árasztó illatkompozíció, melynek használata közben egy igazi lakatlan szigeten érezhetjük magunkat. Kiszakít a megszokott, hétköznapi életből, hazaérve egy kis kikapcsolódás és egyedüllét illúzióját kelti. Ehhez járul hozzá a kubabeolaj és a borsmentaolaj.

A Titkok kertje használata közben azt érezhetjük, hogy eltűnünk a világ elől, ami megnyugtat és hozzásegít ahhoz, hogy kiegyensúlyozottak legyünk a mindennapokban is. A benne lévő mandarinolaj, mint már említettük, felelős a jókedvért, jó közérzetért. A szegfűszegolaj, igazi afrodiziákum, bár ebben az esetben inkább a kellemes hangulatért felel. A szantálfaolaj: édes, finom, fás, balzsamos illat, ami csökkenti a feszültséget, kiegyensúlyoz, megnyugtat. Hozzásegít a mélyebb meditációhoz.

Következhet a kérdés, hogy mégis hogyan juttasuk mindezeket a levegőbe. A megoldás pedig az Aromax legújabb diffúzora, ami amellett, hogy jótékonyan hat az érzékekre, még lágy zenével teszi teljessé az élményt. Az pedig, hogy valaki mennyire halmozza az élvezeteket, egyénfüggő, de ezzel a készülékkel egyszerre kényeztethetjük a szemünket, orrunkat és fülünket egyaránt.

– PR cikk –

Címkék: ,