Van okostelefonod? Mesélj!

Akt.:
Van okostelefonod? Mesélj!
Tudtad, hogy az emberek többsége nem távolodik el 1 méternél távolabb az okostelefonjától? Mégis mikor volt utoljára ennyire intim viszonyunk bárkivel is? Mesélj nekünk a “szerelmedről”!

Androidos? iOS? Új? Régi? Használtan vetted? Erre gyűjtöttél egy évig? Hány app van rajta? Félted? Mindig nálad van? Sírtál amikor leejtetted? M.E.S.É.L.J.!!!!!

Roland: “Sony Z3 androidos ujjonan készpénzben vásároltam sokszor ejtem le vagy csúszik a füldön de ez benne van a pakliban sosem féltettem a drága telefonokat és igen mindíg nálam”

Atika: “sasung galaxy core telefonom van újonan vásároltam amióta be jött a divatba azóta vágytam egy okos telefonra sok mindenben segitségemre van menetrendet nézhetek hireket olvashatok és tarthatom a kapcsolatot a barátokkal akkor is ha nem otthol a gépelőtt ülök sok játék van rajta és több olyan hogy bizonyos időközönként bele kell lépni igy nem igazán hagyom sose messzi hiába messziröl is jól hallható a csengése :)”

Zsófi: “IPhone 5C IOS teljesen új telefonom van és nagyon imádom, minden titkom benne van nem szeretem ha az emberek kézbe veszik (más emberek rajtam kívül) nagyon jo gyors, okos telefon..”

Csaba: “A lumia 820-at ejtettem el.Persze betört a kijelzője.Csalódtam egy kicsit hogy nem edzett üveggel volt borítva,de így legalább nem került”sokba”a csere.Azóta váltottam 930-ra.Gyakorlatilag állandóan nálam van.Óra,naptár,internet,teendők,jegyzetek meg persze sms és telefon.Minden egy helyen!”

Renátó: “Ha fürdők ha boltba megyek ha épp tv-zem ha csak a lakást takaritom bármi van mindig nálam van”

Samsung: “S3 mindig nálam van, tudom sok és sokkal újjabb készülék kijött már de nem cserélném. Tud mindent amire szüks3gem van. Ha utazok az utazáshoz, Ha banki átutaláshoz akk arra használom. Néha a számítógép helyett is hamarabb nyúlok hozzá. A cég ahol dolgozom céges telefont ajanlott (-23ban dolgozok) h az enyém ne károsodjon én visszautasítottam…. szal a munkámhoz is használom!!!”

Margit: “Az okostelefonosdi nagyképű majomkodás! Számítógépe mindenkinek van, bármit megkereshet azon is, az emberközeli kapcsolatokat, személyes kontaktust is elhanyagolják azáltal, hogy inkább az okostelefonokat “nyomkodják”.”

Címkék: ,