Van mit javítani a mérlegen

magyar - norvég
magyar - norvég
Miskolc – Április 11-én szerdán, 18 órától Miskolcon kezdetét veszi a 19. mérkőzés a norvég és a magyar jégkorong válogatott között.

Az eddigi találkák alkalmával többnyire az északiak ünnepelhettek, de az utolsó tíz találkozó mérlege már sokkal biztatóbb magyar szempontból: 3 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség. Néhány éve Debrecenben, a Divízió I-es világbajnokságon emlékezetes mérkőzést vívott a két válogatott, az akkori 2-2-es döntetlen, no meg a további ,,Viking” győzelmek azt jelentették, hogy újra az A-csoportban vitézkedhettek a norvégok.
Információink szerint egyébként a norvégok április 10-én, azaz kedden este landolnak Ferihegyen, míg ugyanezen a napon 17.30-tól tréningezik a népkerti jégcsarnokban a magyar felnőtt hoki válogatott, este fél 8-tól pedig az ugyancsak vb-re készülő U18-as csapat. Másnap, vagyis a magyar – norvég napján délelőtt Pat Cortina csapata edz, őket a norvégok követik, majd a délelőtt zárásaként az U18-asoknak lesz foglalkozásuk. Este 6 órakor pedig a MagyarországNorvégia találkozón indul az útjára a pakk!