Van már gyanúsítottja a zálogházrablásnak

Van már gyanúsítottja a zálogházrablásnak
Két férfit gyanúsít a rendőrség az augusztus 22-i sátoraljaújhelyi zálogházrablás elkövetésével. Akkor 10 millió forint értékű ékszert és készpénzt vittek el.

Majd egy napos helyszíni bizonyítási kísérletet végzett a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Nyomozóosztálya a sátoraljaújhelyi Mini Zaciban, amit egy hete raboltak ki.

Egyedné Novodonszky Éva a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iraoda munkatársa elmondta, hogy tegnap elfogtak és őrizetbe vettek egy 44 éves karcsabecskedi és egy 27 éves sátoraljaújhelyi férfit, akiket rablás elkövetésével gyanúsítanak. Jóllehet mindkét férfi tagadja, hogy köze lenne a bűncselekmény elkövetéséhez. A nyomozóhatóság azonban olyan bizonyítékokkal rendelkezik, mely szerint ez a két férfi rabolta ki a Mini Zacit. A sajtóreferens azt is tudatta, hogy a 100 ezer forint nyomravezetői díjat visszavonták, a két féri előzetes letartóztatására tesznek indítványt.

Várják a károsultak jelentkezését, azokét, akik ékszert adtak be a Mini Zaciba és zálogjeggyel rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Főkapitányságon ,a 46/514-579-es telefonszámon, vagy a 46/514-500/2209-es számon. Mód van arra is, hogy az érintettek a sátoraljaújhelyi rendőrkapitányságon jelentkezzenek: hívják a 47/321-307-es telefonszámot.

PT

Fantomkép a zálogházi rablóról
Kirabolták a zálogházat Sátoraljaújhelyen