Friss hírek

2010.09.11. 16:40

Haramosan Újpest-Fradi: fokozott ellenőrzések több kerületben

<p>Több kerületben is fokozott ellenőrzést rendelt el szombat éjfélig Budapest rendőrfőkapitánya a délután fél 6-kor kezdődő Újpest-Ferencváros labdarúgó mérkőzés miatt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint mivel kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzésről van szó, a rendőrség a külső és a stadion belső biztosításában is részt vesz, a cél, hogy a két csapat szurkolói biztonságosan el legyenek különítve egymástól.</p>

Budapest rendőrfőkapitánya a mérkőzés miatt déltől éjfélig fokozott ellenőrzést rendelt el. Ez a főváros IV., V., VI., VIII., IX.,X.,XIII., XIV. és a XV. kerület területét érinti. Ezen kívül többfelé forgalomkorlátozások vannak illetve lesznek: fél 4-től fél 5-ig, valamint fél 8-tól egészen 9 óráig lezárják a Váci utat az Újpest Városkapu és a Megyeri út között.

Több útszakaszt már délután 2-kor lezártak: a Megyeri utat, a Váci út és a Pintér József utca között, Kisfaludy utcát a Megyeri út és a Baross utca között, az Irányi Dániel utcát a Megyeri út és a Labdarúgó utca között, a Labdarúgó közt teljes hosszában, a Labdaverő utcát, a Mildenberger utca és a Labdarúgó köz között, a Sörétgyár utcát a Baross utca és a Labdarúgó köz között, a Mildenberger utcát, a Labdarúgó utca és a Baross utca között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!