Vámosújfalui jubileum

Az ünnepnapon
Az ünnepnapon
Vámosújfalu – A közelmúltban ünnepelte 15. születésnapját a vámosújfalui Búzavirág Alapítvány, amely a fogyatékkal élők, elsősorban látássérültek számára biztosít munkát és közösségi teret.

Az ünnepségen dr. Hörcsik Richárd, a térség országgyűlési képviselője elmondta, fontos, hogy legyenek ilyen intézmények, mint a vámos­újfalui, amely esélyt kínál azoknak az embereknek, akik egyébként hasonló lehetőségek híján arra kényszerülnének, hogy a négy fal között éljék az életüket. A vámosújfalui intézményben azonban értékes munkát végeznek, aktív életet élnek. Németh Márta, a Búzavirág Alapítvány vezetője felidézte az elmúlt 15 év történéseit, hogy a kezdetektől miként értek el odáig, hogy immár vendégszállást is építettek, ahol nyaranta táborokat rendeznek és idén sikerült átadniuk a saját konyhájukat is.

ÉM-BG0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s