Helyi közélet

2015.07.28. 08:20

Küldjön hírt - Se közbiztonság, se közvilágítás a Vasgyárban

Miskolc - "Ezen a környéken köztudottan nincs közbiztonság, de most már közvilágítás sem​" - írja a Vasgyárban lakó Olvasónk.

Miskolc - "Ezen a környéken köztudottan nincs közbiztonság, de most már közvilágítás sem​" - írja a Vasgyárban lakó Olvasónk.

"Miskolcon lakunk, a Vasgyárban, konkrétan a Mányoki Ádám utcán. Két napig az egész Vasgyárt érintő területen nem volt közvilágítás, azt hittük, ma már lesz, de ahogy elnézzük nincs szerencsénk, mert ez már a harmadik nap, hogy egyáltalán nincs közvilágításunk. Tegnap előtt levelet írtunk az ÉMÁSZ-nak, e-mailben visszajeleztek, hogy elolvasták. Na, ennyire jutottunk" - kezdi levelét Olvasónk.

"Mindezt csak azért gondoltam, hogy megírom, mert ezen a környéken köztudottan nincs közbiztonság, de most már közvilágítás sem. Gondolom, hogy nekünk, rendesen fizető embereknek is bele van kalkulálva a közvilágítás díja az áramszámlánkba, ezért annak fejében elvárnánk - még ezen a környéken is! -,hogy némileg biztonságban érezzük a házunkat, az autónkat, értéktárgyainkat nem beszélve saját testi épségünkről. Kérdésként merül fel, hogy ha kár érne bennünket, vajon az ÉMÁSZ megfizetné a kárunkat?

Több lakóval beszéltünk a környéken, többen telefonáltak ez ügyben, de ezek szerint ők is csak annyira jutottak, mint mi a levelünkkel, tehát semmire.

Ennyi lenne mára a hírem, nekünk nem sikerült intézkedni, hátha Önöknek sikerül, amit szívből megköszönnék a környéken lakók nevében!" - zárja sorait Olvasónk.


Olvasóink írták:

Miskolc - "Idilli képet küldök Diósgyőrből. Felháborító, ami itt folyik. A szabadon hagyott hulladéktárolót mindenki sajátjának tekinti" - írja Olvasónk az alábbi képet mellékelve. tovább »

Miskolc - "Mai észrevételeim kicsit felháborítóak számomra. Miskolcon lakom a Jókai Lakótelepen, ahol ablakon kinézve közmunkásokat lehet látni, akik nagy megbeszélésben vannak munka közben. Szól a rádió, egymás magánéletét kibeszélve szotyiznak" - írja Olvasónk. tovább »

Miskolc - Miskolci Olvasónk a Stadion utca és a Kárpáti utca kereszteződésére hívja fel a közlekedők figyelmét, ahol a Stop tábla ellenére sem állnak meg az autósok. tovább »

Miskolc - Újabb észrevétel érkezett egyik Olvasónktól a miskolci közösségi közlekedés kapcsán: ezúttal a 21B-s járat utasainak viselkedése és a jármű tisztasága nem volt rendben. tovább »

Miskolc - "Mentem a járdán az Újgyőri gyógyszerközpont mögött a vasgyári piac felé, egyszer csak elém állt egy fa. Vagy átmászok rajta, vagy..." - írja Olvasónk az alábbi képet mellékelve. tovább »



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában