Valutát, forintot vittek el a falbontó betörõk

Készpénzt – valutát és forintot – vittek el a falbontó betörõk a V. kerületi utazási irodából. A betörés az elsõ információkkal ellentétben nem hétfõ hajnalban, hanem még a hétvégén történhetett, vasárnap este vették észre.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a pince plafonját kibontva jutottak be a betörõk egy V. kerületi, Petõfi Sándor utcai utazási irodába. Az irodában azután lángvágóval felnyitották a páncélszekrényt és 200 millió forintnyi értéket vittek el.

Kormos Endre, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese hétfõn délelõtt arról tájékoztatott, hogy a betörés valamikor szombaton délután fél három és vasárnap este 18 óra között történhetett. A szombati zárás után vasárnap este ment vissza valaki az irodába és õ észlelte a betörést. A betörõk falbontással jutottak be és kivágták a páncélszekrény oldalát. Nagy értékben vittek magukkal valutát és forintot, de pontos összeget a rendõrség nem közöl. Az ügyben lopás miatt, egyelõre ismeretlenek ellen nyomoznak a vagyonvédelmis nyomozók.