Változz, hogy változtass

Akt.:
Gallai Judit coach, lelki tréner
Gallai Judit coach, lelki tréner - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Szorongás és félelem nélküli tiszta kommunikáció – Gallai Judit szerint ez lehetséges bárki számára.

Az Észak-Magyarország coach és tréning tanácsadója szerint a test karbantartása mellett nagyon fontos a személyiség, a lélek edzése is. Ennek alapja az önbizalom építése, erősítése – ez azonban helyes önismeret nélkül nem lehetséges. Nem csak másokban kell megtanulnunk bízni és hinni, hanem elsősorban önmagunkban. Játékos formában, kreatív feladatokkal előbújnak a rejtett képességek, készségek, melyek megerősítése hozzájárul egy kiegyensúlyozott, boldog felnőtt élethez – erre szervez most kiscsoportos foglalkozásokat.

Kiknek ajánlja? Diákoknak, álláskeresőknek – hiszen a vizsgákon, állásinterjúkon hasznos ötleteket, tapasztalatokat szerezhetnek a felkészüléshez .De mindenkinek akinek megingott az önbizalma,keresi helyét a világban szürkének látja a hétköznapokat. Válás, párkapcsolati kudarc után van ,elvesztette állását vagy épp munkahelyet váltana vagy pályaválasztás előtt álló fiatal.De annak is lehetőség egy ilyen kurzus aki párkapcsolati problémákkal küzd ,baráti, munkahelyi kapcsolatai nem stabilak vagykonfliktusa van gyermekével, rokonaival .Az októberben induló, 8 foglalkozásból álló kiscsoportos foglalkozás keretében önismeret, önbizalom, magabiztosság, kommunikáció témakörökben erősödhetünk meg újra.

Október 10-én

Első foglalkozás

  • Időpont: 2015. október 10-én, 14.00 – 16.00
  • Helyszín: Miskolc, Zsolcai kapu 3. – Észak Magyarország szerkesztőségi épülete.

Részletes felvilágosítás:
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Sporthírek