Változz, hogy változtass

Gallai Judit
Gallai Judit
Miskolc – Szorongás és félelem nélküli tiszta kommunikáció – Gallai Judit szerint ez lehetséges bárki számára.


Az Észak Magyarország coach és tréning tanácsadója szerint a test karbantartása mellett nagyon fontos a személyiség, a lélek edzése is. Ennek alapja az önbizalom építése, erősítése – ez azonban helyes önismeret nélkül nem lehetséges. Nem csak másokban kell megtanulnunk bízni és hinni, hanem elsősorban önmagunkban. Játékos formában, kreatív feladatokkal előbújnak a rejtett képességek, készségek, melyek megerősítése hozzájárul egy kiegyensúlyozott, boldog felnőtt élethez – erre szervez most kiscsoportos foglalkozásokat.

Kiknek ajánlja? Diákoknak, álláskeresőknek – hiszen a vizsgákon, állásinterjúkon hasznos ötleteket, tapasztalatokat szerezhetnek a felkészüléshez. De mindenkinek, akinek megingott az önbizalma, keresi helyét a világban, szürkének látja a hétköznapokat. Válás, párkapcsolati kudarc után van, elvesztette állását, vagy épp munkahelyet váltana vagy pályaválasztás előtt álló fiatal. De annak is lehetőség egy ilyen kurzus, aki párkapcsolati problémákkal küzd, baráti, munkahelyi kapcsolatai nem stabilak vagy konfliktusa van gyermekével, rokonaival. A májusban induló, 8 foglalkozásból álló kiscsoportos foglalkozás keretében önismeret, önbizalom, magabiztosság, kommunikáció témakörökben erősödhetünk meg újra.

Hasznos infók:

Első foglalkozás 2016. május 14-én, 10.00 – 13.00.
Helyszín: Miskolc, Zsolcai kapu 3., az Észak Magyarország szerkesztőségi épülete.
Részletes felvilágosítás e-mailben: etpmiskolc@gmail.com vagy a  www.experiencethepresent.com oldalon.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s