Változatos menetrendre lehet számítani a pünkösdi hétvégén Miskolcon

Akt.:
Változatos menetrendre lehet számítani a pünkösdi hétvégén Miskolcon
Miskolc – A közlekedési cégek menetrendje nem egységes, és zárva lesznek az üzletek.

A pünkösdi hosszú hétvégén vasárnap és hétfőn zárva tartanak az üzletek, csupán néhány kisbolt, a benzinkutak és a benzinkutakon működő boltok állnak majd rendelkezésre. A MÁV tájékoztatása szerint június 4-én az ünnepnapi, 5-én a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ vasárnap munkaszüneti nap, míg hétfőn a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti nap szerint közlekedteti a távolsági buszokat. Az MVK autóbuszai és villamosai mindkét nap vasárnapi menetrend szerint közlekednek. Pünkösdvasárnap Miskolcon a kiemelt idegenforgalmi, közlekedési területeken – a szokott módon – fizetős a parkolás, míg hétfőn mindenhol ingyenes.

ÉM


MVK: Közlekedési információk a pünkösdi hétvégére

Az MVK autóbuszai és villamosai 2017. június 4-én és 5-én a munkaszünetre érvényes, vasárnapi menetrend szerint közlekednek, kivétel ez alól a 44-es, az Auchan 1-es, Auchan 2-es, illetve a 430-as járat, amely nem közlekedik.

MVK: Más útvonal, más megálló a Népkertnél

2017. június 4-én 08:30-tól várhatóan 10:00 óráig rendezvény miatt lezárják a Lévay utca és Görgey utca körforgalmak közötti útszakaszt.