Magyarország

2015.08.18. 11:55

Illegális bevándorlás - Magyar Hírlap - Felkészültek a hidegebb időjárásra a tranzitzónák

Budapest, 2015. augusztus 18., kedd (MTI) - Ősszel és télen is biztosított lesz a menedékkérők ellátása a kijelölt befogadóállomásokon - tájékoztatta az Állampolgársági és Bevándorlási Hivatal (BÁH) a Magyar Hírlapot.

Budapest, 2015. augusztus 18., kedd (MTI) - Ősszel és télen is biztosított lesz a menedékkérők ellátása a kijelölt befogadóállomásokon - tájékoztatta az Állampolgársági és Bevándorlási Hivatal (BÁH) a Magyar Hírlapot.A hivatal a lap keddi számában ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a menedékkérők jogkövető magatartás esetén csak néhány órát töltenek a tranzitállomáson.

A BÁH-hoz tartozó befogadóintézményekben a legtöbb férőhely kőépületben van, és megoldott a sportcsarnokok, valamint a közösségi terek fűtése is. Ezen kívül a migránsok elszállásolását segíti majd két új ideiglenes tábor, amelyek összesen kétezer ember befogadására alkalmasak - írta a lap.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!