Váltás a Miskolci Tankerület élén

Miskolc – A Klik tájékoztatása szerint Ragályiné Hajdú Zsuzsanna személyes döntése alapján távozott.

Más igazgatója van a Miskolci Tankerületnek április 1-jétől. Ragályiné Hajdú Zsuzsanna személyes döntése alapján távozott, írta kérdéseinkre egy mondatban válaszolva az állami iskolák fenntartója, a Klik. Az igazgatóváltással kapcsolatos egyéb kérdéseinkre nem reagáltak, de megtudtuk, a Miskolci Tankerületnek jelenleg megbízott igazgatója van, Alvári Ferenc, aki korábban a tankerület szakképzési referense volt.

Új helyen

Arra sem kaptunk választ, hogy Ragályiné Hajdú Zsuzsanna hol folytatja a munkát, de tudomásunk szerint az április 1-jétől működő Pedagógiai Oktatási Központ megyei igazgatója lett.

Az Oktatási Hivatalon belül működő Központok ellátási területükön biztosítják a pedagógiai-szakmai szolgáltatásokat, azok koordinálását. Gondoskodnak továbbá a pedagógiai munkát támogató szaktanácsadói-, valamint a pedagógusok munkájának külső, egységes kritériumok szerinti ellenőrzését szolgáló tanfelügyelői-hálózat hatékony és teljes körű működtetéséről, írja az MTI. A Klik-től azonban a központ működésével kapcsolatos kérdéseinkre sem kaptunk választ.

ÉM-HE0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s