Válságról nincs szó

Zsinórban három győzelem után a legutóbbi három játéknapon nem tudott pontot szerezni a Baktalórántháza VSE NB II-es futballcsapata. A labdarúgó NB II. Keleti csoport teljes góllövőlistája [.rtf – 2KB]

Igaz, ezidő alatt „csak” két vereséget gyűjtöttek be Illésék, de közben letudták a szabadnapjukat is.

A szombati, orosházi fiaskó (3–2) azért is bosszantó, mert a találkozó előtt Kovács János edző éppen a szerzett gólok fontosságáról beszélt. Hiába találtak be kétszer is a hazai kapuba a baktaiak, ebben a bajnokságban először kaptak egy meccsen hármat, így vesztesen hagyták el a pályát.

Az idegenben megszokottól kicsit bátrabb felfogásban futballoztunk, ennek eredményeként sikerült két gólt is szereznünk – beszélt az Orosházán történtekről Kovács János edző. – Ugyanakkor a védekezőjátékban is többet hibáztunk, így hiába egyenlítettünk kétszer is, nem tudtuk megvalósítani a pontszerzésre vonatkozó elképzelésünket.

Hiába, a remek rajttal magasra tették a lécet a baktaiak, így az egymást követő két vereség után feltettük a kérdést: gödörbe került a társaság?

Nem jött jól, hogy a szabadnapunk miatt kicsit kizökkentünk a ritmusból, meg aztán kétszer idegenben kellett fellépnünk és akadtak hiányzóink is – válaszolt a tréner. – Válságról semmi esetre sem beszélnék, de kétségtelen, többet kell tennünk annak érdekében, hogy visszanyerjük a bajnokság első mérkőzésein nyújtott jó formánkat. Az őszi hajrában nehéz mérkőzések várnak ránk, de nincs félnivalónk, hiszen korábban is jó csapatok ellen gyűjtögettük a pontokat.

– Bodnár Tibor –