Válogatott kerettag védő érkezett Diósgyőrbe

Akt.:
Kocsis Gergő (sárgában) kölcsönben a Diósgyőrnél folytatja
Kocsis Gergő (sárgában) kölcsönben a Diósgyőrnél folytatja - © Fotó: fcdac.sk
Miskolc – A Dunaszerdahely 23 éves védőjátékosa a szezon végéig a Diósgyőri VTK-t erősíti.

Kocsis Gergő kölcsönjátékosként Diósgyőrött folytatja. A két klub közti kölcsönadási szerződés értelmében a 23 éves hátvéd a szezon végéig szerepel a miskolciaknál – adta hírül a DAC honlapja.

Súlyos térdsérülés

Kocsis tavaly nyáron a Puskás Akadémia FC-től igazolt Dunaszerdahelyre, hároméves szerződést kötött a DAC-cal. Ígéretes kezdését azonban az előző idény előtti főpróbán elszenvedett súlyos térdsérülése törte meg, amely után a teljes őszt kihagyta. Tavasszal tért vissza, de a Šatka – Huk védőpáros mellett nehezen tudott a kezdő tizenegybe kerülni. Összesen három bajnokin kapott lehetőséget csapatunk színeiben, 136 percet töltött a pályán.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Újra csapattársak lesznek

Kedden eldőlt, hogy a magyar válogatott kerettagja az NB I-ben jelenleg a harmadik helyen álló diósgyőrieknél tölti az aktuális idény hátralévő részét, ahol ismét Szarka Ákos lesz csapattársa.

„Nehezen hagyom itt ezt a társaságot és a nagyszerű szurkolótábort, másrészt minden futballista rendszeresen játszani akar. Nem titkolt szándékom, hogy kezdőjátékos szeretnék lenni Miskolcon, és Bernd Storck szövetségi kapitány keretében maradni” – árulta el dunaszerdahelyiek honlapjának Kocsis Gergő.