Válogatott játékossal erősítette meg keretét a kisvárdai csapat

Válogatott játékossal erősítette meg keretét a kisvárdai csapat
Kisvárda – A közel két hetes bajnoki szünetben sem tétlenkednek a kisvárdai vezetők, újabb játékos érkezéséről számolt be lapunknak Neviczki Csaba, a szabolcsi csapat sajtóreferense, Dombi Luca a Dunaújváros beállója nyáron csatlakozik a csapathoz.

Dombi Luca Békéscsabán kezdett felnőtt szinten kézilabdázni, 2014-ben került a frissen megalakult Mosonmagyaróvári KC SE-hez.

A junior válogatottal részt vett a 2014-es junior világbajnokságon, ahol a hetedik helyen végeztek.

A magyar válogatott élére 2016-ban kinevezett Kim Rasmussen első keretébe bekerült, és az október 8-án rendezett Szlovénia elleni barátságos mérkőzésen be is mutatkozott a felnőtt válogatottban. A decemberi Európa-bajnokságra utazó keretbe is helyet kapottt, de posztján Kisfaludy Anett és Mészáros Rea mögött harmadik számú beállósként csak néhány percre lépett pályára. A szezon hajrájában megsérült, így nem tudott segíteni csapatának a kiesés elkerülése ellen vívott harcban. A 2017-es szezon végén a Mosonmagyaróvár végül kiesett az első osztályból, a 23 éves Dombi Luca pedig a bajnoki negyedik helyezett Dunaújvároshoz igazolt, ahol az előző szezonban huszonkilenc alkalommal kapott lehetőséget, és ötven találattal segítette a csapatát. A jelenleg futó pontvadászatban csapata eddigi az összes mérkőzésen pályára lépett és tizennyolcszor volt eredményes.

-Nagyon várom már a következő évet, bízom benne hogy egy erős, eredményes csapat leszünk majd! Legjobb tudásom szerint igyekszek majd hozzájárulni ehhez. Új csapathoz kerülni mindig nagy kihívást és feladatot jelent, de izgatottan várom az előttünk álló munkát és szezont! Szeretnék minél többet fejlődni, tanulni és persze mint minden játékos szeretnék sok időt a pályán tölteni! – mondta Dombi Luca.