Választás 2018 – Szurkoltak és szavaztak Ózdon

Akt.:
Szurkoltak és szavaztak Ózdon
Szurkoltak és szavaztak Ózdon - © Fotó: Marosréti Ervin
Ózd – A Gazdag család Ózdon a délelőtti órákban szavazott Sajóvárkonyon.

Gazdagék vasárnapja mozgalmasan telt Ózdon. A család két fiúgyermeke kézilabdázik. A nagyobbik korán reggel Hajdúnánásra utazott egy U14-es tornára, a kisebb pedig hazai körülmények között, az U9-es eseményen volt érdekelt. A szülők elkészítették a srácokat, a kicsinek a helyszínen szurkoltak, de a mérkőzések között arra is szakítottak időt, hogy eleget tegyenek állampolgári kötelezettségüknek. Délelőtt adták le a szavazatukat a Sajóvárkonyi Általános Iskolában.

gazdagekozd03

– Lényegesnek tartom, hogy éljünk a demokratikus jogainkkal – fogalmazott Gazdag László. – Biztos, hogy valamennyit az én szavazaton is számít, ha nem így gondolkodnánk, akkor nem lenne értelme ennek a rendszernek. Aki elmegy szavazni, annak a későbbi kritizálásra is nagyobb alapja van. Tősgyökeres ózdiként nagyon szeretném, ha végre tényleg fejlődő pályára állna a város, ne csak szó legyen róla. Az elmúlt években ez nem történt meg, vagy ha mégis, abból az átlagember nagyon keveset érzett. Bízom benne, hogy ebből a szempontból változni fog a helyzet. Az én szavazatomon ez nem fog múlni.

A jövő szempontjából

Gazdagné Barna Andrea már a gyermekeire gondolt, mint mondta: nem szeretné, ha a fiúk más városban járnának iskolába, ezért lényeges, hogy Ózd fejlődjön, a jelenleginél élhetőbb város váljon belőle.

gazdagekozd04

– Szeretjük ezt a települést, ezért féltjük is – tette hozzá Gazdagné Barna Andrea. – A fiúk jól tanulnak, szeretnek kézilabdázni, mi pedig a vállalkozást továbbra is itt szeretnénk működtetni. Ehhez arra van szükség, hogy javuljon az emberek életminősége, a mostaninál jobban működjön a gazdaság. A jövőnkről döntöttünk ezen a napon, ezért természetesen én is rászántam magam a voksolásra. Remélem, hogy jó helyre tettem a két ikszet.

ÉM-ME


Borsod-Abaúj-Zemplén – Április 8-án, vasárnap országgyűlési választást tartottak Magyarországon. A választás egyfordulós, és sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Az eseményekről élőben számoltunk be a Borsod Online-on. [liveticker name="valasztas-2018-elo-tudositas-a-borsod-online-...