Választás 2018 – Négy borsodi képviselő átvette megbízólevelét

Akt.:
Négy borsodi képviselő átvette megbízólevelét
Négy borsodi képviselő átvette megbízólevelét
Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – A 2018. április 8-án megtartott országgyűlési képviselők választása után kedden és szerdán négy megyei képviselő vette át megbízólevelét.

Hubay Györgynek (Fidesz-KDNP) szerdán a Miskolci Városházán dr. Kiss György, a B.-A.-Z. megye 2. számú OEVK Választási Bizottságának elnöke adta át megbízólevelét.

hubay-gyorgy-jobbra2

Az Ózdi Városházán kedden Riz Gábor (Fidesz-KDNP) vette át megbízólevelét dr. Mustos Lajostól, a B.-A.-Z. megye 3. számú OEVK Választási Bizottságának elnökétől.

riz-gabor-balra2

Szerdán a Sátoraljaújhelyi Városházán adta át dr. Hörcsik Richárdnak (Fidesz-KDNP) a mandátumát dr. Főnyedi Béla, a B.-A.-Z. megye 5. számú OEVK Választási Bizottságának elnöke.

dr-horcsik-richard-jobbra2

Koncz Ferenc (Fidesz-KDNP), a B.-A.-Z. Megyei 6. számú Választókerület megválasztott országgyűlési képviselője szerdán vette át megbízólevelét Tiszaújvárosban dr. Heiszman Gézától, a választási bizottság elnökétől.

koncz-ferenc-jobbra2

ÉM


Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke és delegációjának vezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek az Országgyűlés alakuló ülését előkészítő tárgyalás után az Országházban 2018. április 25-én.
Budapest - Megállapodtak a pártok az Országgyűlés bizottsági struktúrájáról, 15 bizottság működik továbbra is. A Fidesz-frakció Kövér Lászlót javasolja házelnöknek - jelentette be Gulyás Gergely szerdán Budapesten az egyeztetések után. A Fidesz alelnöke beszámolt arról, hogy megmarad az a 14 szak...

Budapest - Az Országgyűlésben öt ellenzéki vezetésű bizottság működik a jövőben is: a legnagyobb ellenzéki frakció, a Jobbik adja a nemzetbiztonsági testület elnökét, míg a Demokratikus Koalíció (DK) a költségvetési bizottságot vezeti. Gyöngyösi Márton, a Jobbik delegációvezetője a parlament alak...

Budapest - A Figyelő információi szerint szinte végleges a negyedik Orbán-kormány minisztereinek névsora. Vannak nagy távozók és teljesen új nevek is a hamarosan felálló kormány miniszterei között. A Fidesz frakcióvezetője Kocsis Máté lesz. A Figyelő birtokába jutott információk alapján Gulyás Ge...