Választás 2018 – Kövér László: az elmúlt négy év volt a legsikeresebb

Akt.:
Demeter Ervin Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott fogadja Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét a Fidesz-KDNP országjárása keretében tartott fórum előtt Miskolcon 2018. március 28-án. Mellettük Csöbör Katalin, a térség fideszes országgyűlési képviselője, képviselőjelölt.
Demeter Ervin Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott fogadja Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét a Fidesz-KDNP országjárása keretében tartott fórum előtt Miskolcon 2018. március 28-án. Mellettük Csöbör Katalin, a térség fideszes országgyűlési képviselője, képviselőjelölt. - © MTI Fotó: Vajda János
Miskolc – Április 8-áig, a választás napjáig nincs más teendő, mint arra koncentrálni, hogy a választás jól sikerüljön – mondta az Országgyűlés elnöke Miskolcon újságíróknak szerdán, mielőtt megtartotta lakossági fórumát, amelyre több százan érkeztek.

Kövér László szerint a siker nemcsak a Fidesz-KDNP pártszövetségnek, hanem az országnak is fontos.

A választás az ország szempontjából akkor lesz sikeres, ha folytathatják azt a munkát, amelyet nyolc évvel ezelőtt elkezdtek – jelentette ki a házelnök.

Kövér László úgy látja, az elmúlt négy év volt a legsikeresebb a rendszerváltás óta. Soha nem dolgoztak annyian, mint most, a jövedelmek jelentősen emelkedtek, a családok támogatására egyetlen kormány sem fordított annyi figyelmet és pénzt, mint a jelenlegi – sorolta az eredményeket a fideszes politikus.

A házelnök úgy fogalmazott: az agráriumnak is nagyon “szép négy esztendeje volt”, az ágazatnak sokáig a megtartó képessége volt a gond, most azonban 50 ezerrel többen dolgoznak itt, mint hét-nyolc évvel ezelőtt.

“Minden szépen és jól alakul” – tette hozzá.

kover_laszlo_miskolcKövér László, az Országgyűlés elnöke beszédet mond a Fidesz-KDNP országjárása keretében tartott miskolci fórumon 2018. március 28-án. MTI Fotó: Vajda János

A politikus hangsúlyozta: van egy jelentős probléma, a világ ami “körülöttünk van, a migránsválság”, azok a tervek amelyeket Soros György hálózatában fogalmaznak meg. Ezek arról szólnak, miképp lehetne lecserélni Európa népességét, megtörve a nemzetállamokat, amelyek közül az egyik Magyarország, amelyik ellenáll ennek.

Ehhez kapcsolódva azt mondta, az a fontos, hogy április 8-án megvédjük Magyarországot, az elért eredményeket.

Mint mondta: a politika nem mindenható, az a segítség, amelyet a választók eddig megadtak a Fidesz-KDNP pártszövetségnek az elmúlt nyolc évben, az nagyon sokat jelentett, de a politika csak akkor tud igazán hatékony lenni, ha ez az értékrend a közösségek megerősítésében is jelen lesz.

– MTI –