Választás 2018 – Dr. Hörcsik Richárd: 1998 óta folyamatosan a Parlamentben

Akt.:
Választás 2018 – Dr. Hörcsik Richárd: 1998 óta folyamatosan a Parlamentben
Sárospatak – A B.-A.-Z. megyei 5. számú választókerületben dr. Hörcsik Richárd, a FIDESZ-KDNP jelöltje nyert. A képviselőnek, aki 1998 óta folyamatosan tagja az Országgyűlésnek, ez lesz összesen a hetedik ciklusa a Parlamentben.

– Azt hiszem, ez az eredmény azt bizonyítja, hogy a polgárok arra szavaztak, azt a munkát, amelyet az elmúlt két kormányzati ciklusban végeztünk, a polgári kormánynak folytatnia kell – mondta dr. Hörcsik Richárd. – Aki azt gondolja, a választás végeztével az országgyűlési képviselő hátradőlhet, az nagyon téved. Egy olyan csapat áll mögöttem az abaúji-zempléni polgárok és polgármesterek személyében, akikkel az elmúlt években olyan eredményeket értünk el, amelyekre mindannyian büszkék lehetünk. Ez a mostani eredmény arra biztat, hogy ezt a megkezdett csapatmunkát tovább folytassuk az Abaújban és Zemplénben élők sorsának további javítására.

ÉM-BG


Borsod-Abaúj-Zemplén – Április 8-án, vasárnap országgyűlési választást tartottak Magyarországon. A választás egyfordulós, és sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Az eseményekről élőben számoltunk be a Borsod Online-on. [liveticker name="valasztas-2018-elo-tudositas-a-borsod-online-...