Választás 2018 – Csalódott szimpatizánsok a Jobbiknál

Akt.:
Választás 2018 – Csalódott szimpatizánsok a Jobbiknál
Miskolc – Elnémult, elképedt szimpatizánsok maradtak éjfél felé a Jobbik miskolci pártirodájában csupán, akik a televízióban követték a párt számára nem túl pozitív eredményeket.

– Mindenek előtt megköszönjük a szavazók támogatását, akik nagy arányban, főleg a borsodi egyes választókörzetben a Jobbikra szavaztak – kezdte értékelését lapunknak Jakab Péter, a párt szóvivője, aki az egyes számú választókörzetben ekkor még versenyben volt a mandátumért, bár a különbség folyamatosan nőtt Csöbör Katalin javára. – Alapvetően a gyűlölet és a program alapú kampány csapott össze egymással, és úgy tűnik, hogy most a gyűlölet kampány egyelőre nyert. De holnap új nap indul, kutya kötelességünk képviselni nem csak azokat akik ránk adták a szavazatukat, hanem minden egyes magyar polgárt, ennek szellemében fogjuk végezni a munkát. Nyilván az országos politikában a Jobbik elnöksége le fogja vonni azokat a konzekvenciákat, amit ilyenkor le kell vonni – tette hozzá Jakab Péter.

ÉM-HI


Borsod-Abaúj-Zemplén – Április 8-án, vasárnap országgyűlési választást tartottak Magyarországon. A választás egyfordulós, és sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Az eseményekről élőben számoltunk be a Borsod Online-on. [liveticker name="valasztas-2018-elo-tudositas-a-borsod-online-...