Választás 2018 – Az MKKP elégedett a választáson elért eredményével

Budapest – A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) várakozásainak megfelelő a párt által az országgyűlési választáson elért 1,6 százalékot meghaladó listás eredmény, ezért sikeresnek tartják a kampányukat – közölte az eredményeket értékelve a párt elnöke az MTI-vel hétfőn hajnalban.

Kovács Gergely hangsúlyozta, hogy a legfőbb céljuk az 1 százalékot meghaladó eredmény elérése volt, mert így lehetőségük nyílik a továbblépésre.

A jövőre vonatkozó legfontosabb céljuk egy médiabirodalom kialakítása, a megyei napilapok felvásárlásával és tartalmuk egységesítésével, ugyanis jelenleg nagyon eltérnek egymástól ezek az újságok, ami összezavarja az embereket – mondta ironikusan.

Hozzátette, ijesztőnek tartják, hogy a Fidesz-KDNP program nélkül, csupán a migránsokat emlegetve ilyen jó eredményt ért el. Ebből azt vonják le tanulságként, hogy a jövőben az MKKP-nak is “migránsoznia” kell, sőt hasznosnak tartanák több kisebbségi társadalmi csoport, például a “drogosok és a melegek szidását” is – fogalmazott Kovács Gergely.

– MTI –