Valamennyi játékosra számítanak a Jegesmedvéknél

A nemzetközi kupa után hazai kupa jön
A nemzetközi kupa után hazai kupa jön - © Fotó: ÉM-archívum
Miskolc – A jégkorong Magyar Kupa szerdai játéknapján a DVTK Jegesmedvék a Vasas SC-vel mérkőzik meg a hétfői szünnap után.

Jégkorong Magyar Kupa, selejtező, 3. forduló

Vasas SC – DVTK Jegesmedvék (Budapest, szerda, 18.40)

Nagy Ádám, a DVTK Jegesmedvék csapatvezetője: – Hétfőre szünnapot kaptak a fiúk, hiszen Brassóban három nap alatt három Kontinentális Kupameccsen szerepeltek. Sikerünket és továbbjutásunkat követően a szép számú miskolci közönség megvárta a gárdát, csaknem fél óráig ment a közös ünneplés és beszélgetés, majd úgy 23 óra körül gördült ki csapatunk busza és indult el hazafelé, az út kicsit hosszú, mintegy 11 órás volt a borsodi megyeszékhelyig. Kedden már tartottunk edzést, ezen azonban nem kimondottan a Vasasra hangoltunk, hiszen a fővárosiak „személyében” junior alakulattal mérjük össze tudásunkat és magától értetődően győzni akarunk. Sérültünk nincs, így valamennyi játékosunkra számíthat Mikael Tisell vezetőedzőnk.

A novemberi nemzetközi szünetben a Tüskecsarnokban játszik a férfi jégkorong-válogatott, a Négy Nemzet Tornája keretein belül Lengyelország, Olaszország és Japán válogatottja lesz a magyar csapat ellenfele. Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány kerete 3 kapusból, 10 védőből és 15 csatárból áll össze. A DVTK-ból Magosi Bálint és Vas János lett kerettag.

– ÉM –