Vakvezető kutyák világnapja Miskolcon

Akt.:
Vakvezető kutyák világnapja Miskolcon
Vakvezető kutyák világnapja Miskolcon
Miskolc – Vakvezető kutyás közlekedés, vak-asztalitenisz, vak-amőba… – az ország csaknem 20 városában ünnepli élménydús programokkal a vakvezető kutyák világnapját április 25-én, szombaton a miskolci Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola.

Az érdeklődők mindent megtudhatnak ezeken a programokon a sokszor titokzatos vakvezető kutyákról, sőt, helyenként a velük való közlekedést is kipróbálhatják. A programokban emellett különféle játékok és más érdekességek is szerepelnek.

Miskolcon délelőtt 10 és délután 2 óra között a Miskolc Plaza földszintjén várjuk mindazokat, akik kíváncsiak a vakvezető kutyák képességeire, kiképzésük hogyanjára vagy az őket körüllengő titokzatosságra. Itt nemcsak találkozhatnak, de a velük való közlekedést is kipróbálhatják. A program lehetőséget ad több speciális, a látássérült emberek számára kifejlesztett játékkal való ismerkedésre, illetve próbára tehetik magukat az érdeklődők illatfelismerésben is. Braille-írás, amőba, labirintus… – izgalmas érdekességekkel várunk mindenkit!

– Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s