Helyi közélet

2014.03.05. 16:27

Választás 2014 | MSZP: miért nem miskolciak építik Tapolcát?

Miskolc - „A miskolctapolcai strand építési területén parkoló autók rendszáma, felirata alapján, nem miskolci vállalkozók dolgoznak a fürdő építésén” – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője. Képet is mutatott, amin látszik, hogy román rendszámú autók állnak az építési területen.

Miskolc - „A miskolctapolcai strand építési területén parkoló autók rendszáma, felirata alapján, nem miskolci vállalkozók dolgoznak a fürdő építésén” – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője. Képet is mutatott, amin látszik, hogy román rendszámú autók állnak az építési területen.A frakcióvezető elmondta: „Már a kivitelezői pályázatot is úgy írta ki Miskolc, hogy helyi cégek el sem tudtak indulni. Majd egy zalaegerszegi cég nyert, amikor szóvá tettük, a polgármester megígérte, hogy miskolci alvállalkozók építik a strandot. A fotó szerint nem ez történik. Követeljük, hogy a csütörtöki testületi ülésen dr. Kriza Ákos mondja meg, kikkel építteti a tapolcai strandot.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában