Vadnán is újra kinyit a posta

Vadna – Pénteken újra kinyit a posta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadnán. A vadnai postanyitás a negyedik állomása a 2003-2004-ben bezárt kisposták fokozatos újranyitásának – tájékoztatott a Magyar Posta Zrt. A cég azokon a helyeken tervezi az újranyitásokat, ahol erre a helyi közösség is igényt tart.

Újranyitás azokon a kistelepüléseken várható, ahol 2003-2004-ben a mobilposta program bevezetése miatt zárták be a hivatalokat. Ezek jellemzően a 300-600 fős lakosságszámú települések. Ahol a helyi közösség számára bevált a mobilposta szolgáltatás, ott megmaradhat a jövőben is.

Az első kispostát idén augusztus végén, a Veszprém megyei Küngösdön nyitották meg újra. Ezt követte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Semjénen lévő hivatal, majd Fejér megyében a sárkeszi posta és most pénteken nyílik újra, szintén Borsodban a vadnai postahivatal.

A következő kisposta újranyitás várhatóan szintén a megyében, Tornanádaskán lesz, szeptember 28-án- közölte pénteken a Magyar Posta.

– Független Hírügynökség –

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s