Vadételek a jól sikerült vadászbálon

Egy Kilőtt Szarvas
Egy Kilőtt Szarvas
Dubicsány – A Háromkő-Bérc Vadásztársaság március 24-én évadnyitó vadászbált tartott a Kastély Üdülőben, ahol hajnalig tartóan remek volt a hangulat.

Kriston Nándor elnök megnyitó beszédében értékelte az elmúlt év eseményeit, majd röviden vázolta a Vadásztársaság jövőre vonatkozó terveit. Humoros történettel kezdődő pohárköszöntőjében arra kérte a jelenlévőket és főleg a társaság fiatalabb tagjait, hogy a továbbiakban is egy sikeres, jóban-rosszban összetartó, mély barátságon alapuló Vadásztársaság életbentartásáért és jövőjéért emeljék közös áldomás ivására poharukat.

A vacsorán vadból készült ételeket szolgáltak fel (fácánleves, leveshús töltelékkel, szarvasszeletek barnamártással, burgonyakrokettel és áfonyalekvárra, a desszert túrós palacsinta, éjfél után fasírozott került az asztalra).

A finom étkek elfogyasztása után kezdetét vette a táncos mulatság, melyhez a zenét a Szivárvány együttes biztosította, sor került a baráti beszélgetésekre, a vadászélmények felelevenítésére, valamint a jó hangulatú nótázásra is.
Éjfélkor megtörtént a tombolahúzás, melyen értékes nyeremények találtak gazdára, a fődíj egy őzbak kilövés volt.

A vadászbál résztvevői számára sikerült felejthetetlenné tenni ezt az estét.