Friss hírek

2009.07.02. 21:17

Újpesten is megszűnhet az MDF

<p>Kilép az MDF újpesti szervezetéből a tagok többsége, miután megalapozatlannak tartják a pártból történő kizárásokat és elfogadhatatlannak tartják az irányváltást. Ezt Molloné Balog Éva, a párt helyi alelnöke mondta a Független Hírügynökségnek a csütörtöki taggyűlést követően. A politikus elmondta: a párt korábbi sikereit nem tagadják meg és továbbra is számítanak egymásra.</p>

A demokrata fórum IV. kerületi szervezete szerint jogilag megalapozatlan, hogy kizárták a pártból Hock Zoltánt és Pettkó Andrást. Elfogadhatatlannak tartják a párt politikai irányváltását is, valamint a június végi országos gyűlésen történt jogsértéseket és csalásokat. Molloné Balog Éva elmondta: a végleges döntés nem született meg, de a csütörtöki taggyűlésen a tagok többsége a kilépés mellett foglalt állást. A szervezet sorsáról további tárgyalások lesznek, mert az elmúlt időszak sikereit és a 20 éven át tartó közös munkát nem akarják megtagadni. Az alelnök elmondta: Hock Zoltánra és Pettkó Andrásra a továbbiakban is számítanak, de a helyi szervezet sorsa csak a további gyűléseken dől el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!