V. Bogácsi Halfesztivál

Bogács – Ismét megrendezik a már
hagyományosnak nevezhető halfesztivált
július 25-26-án Bogácson a Strand
Hotel területén.


Immár 5. éve ugyanezen időponban
tartjuk meg a halfesztivált, ahol
terveink szerint több mint 7 mázsa
halból készítjük el a
halspecialitásainkat
közölte portálunkkal Szepesi
Krisztina
üzletvezető. A Strand
Hotel csapata
már hetekkel korábban
megkezdte a felkészülést a
kétnapos rendezvényre, mivel a
korábbi évek sikerei ezt
indokolttá teszik.


Szombaton is fortyog majd az 1500 literes
óriásbográcsban
a
halászlé, benne ponty,
harcsa, süllő,
kecsege stb.
Ízelítőként egy pár
fenséges étel az étlapról:
házi füstölt harcsa
lilahagymával
, bográcsos
halászlé
, bogácsi
fokhagymás harcsa
. Este 8 órakor
élőzenés halvacsoraest. A
szervezők a remek
időjárásra számítva
több ezer vendéget várnak
Bogács leglátogatottabb
eseményére.


B. Gy.


 








hirdet�s