Ütötték, rúgták, kirabolták Miskolcon

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Miskolc – Négyen támadtak járókelőre a József Attila utcán.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a két felnőttnek és két fiatalkorúnak, akik – a rendelkezésre álló adatok szerint – január hó 2-án, a késő éjszakai órákban, Miskolcon a József Attila utcán megtámadták a két járókelőt. Egyikük a helyszínről elmenekült, az egyedül maradó másik megtámadottat ütötték, rúgták, majd elvették 13 ezer forintját és a karóráját.

Csoportos rablás

Az elfogott bandával szemben csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indult büntetőeljárás. A bűncselekmény jelentős tárgyi súlyú, a két fiatalkorú gyanúsított 5 évig, a felnőttek akár 10 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetők, mely miatt fennáll a gyanúsítottak szökésének, elrejtőzésének veszélye. Mindezekre figyelemmel a nyomozási bíró a gyanúsítottak előzetes letartóztatását elrendelte.

– ÉM-SZB –


Illusztráció - Szóváltás után rabolták ki a férfit Miskolcon, a József Attila úton
Miskolc - A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a négy fiatalembert, akik megtámadtak egy férfit Miskolcon. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két bőcsi férfival és fiatalkorú társaikkal szemben. A ...