Utazik a Vegyész

Három nap alatt három mérkőzést játszik a Vegyész RC-Kazincbarcika férfi röplabda csapata.

A győztes szezonnyitó Interliga bemutatkozás után már újabb feladat vár a Vegyész RC-Kazincbarcika férfi röplabda csapatára: a borsodiak a nemzetközi Élcsapatok Kupájában lépnek pályára péntektől-vasárnapig. Demeter György együttese Észtországban szerepel, ahol sorrendben a házigazda Parnu, az albán Studenti Tirana és a macedón Gio Strumnica lesz az ellenfelük.

Amit előzetesen a különböző internetes forrásokból ki lehetett deríteni a riválisokról úgy tűnik, hogy várhatóan az észt csapat lesz a Vegyész riválisa a továbbjutásért. A hazaiaknál több válogatott szerepel, valamint két légiósuk, egy-egy litván és ausztrál van. Az albánoknál és macedónoknál csupa hazai játékos kap majd szerepet, velük kell majd felvenni a harcot Tomanóczyéknak.

Rögtön Ausztria

Az ÉK után a VRC nem is tér haza, hanem egyenesen Ausztriába veszik az irányt, ahol jövő hét kedden az Interliga második körében a HipoTirol Insbruckkal csapnak majd össze. Az osztrákok eddig ugyancsak egy találkozót tudtak le a küzdelemsorozatban, 3:2-re kaptak ki ,,országtársuktól”, az Aon hotVolleys Viennától.

P.A.